Infobrev nr 2 februari 2023

 • Vattenavstängning
  Tisdagen den 28/2 så kommer vattnet stängas av på hela området. Från kl 08.00 till troligtvis kl 12.00. Orsaken är byte av huvudkranar i några fastigheter.
   
 • Beskärning av växtlighet på parkeringarna
  Under vecka 9 och 10 planerar Farmartjänst att ta hand om växtligheten på våra parkeringsplatser. Under dessa dagar är det viktigt att ni inte parkerar ända intill buskagen utan håller ca 0,5 meters avstånd. Vi kommer ut med info när vi vet exakt vilka dagar detta gäller.
   
 • Beskärning på området
  Farmartjänst kommer under ett par veckor framåt beskära vår växtlighet i nordöstra delen av vårt område. Vi har delat upp vårt område i olika delar och denna del är först ut i vårt arbete med att föryngra och ta hand om vår växlighet.
   
 • Intresserad av styrelsearbete?
  Det närmar sig ett nytt verksamhetsår. Om ni är intresserade av styrelsearbete så hör av er till valberedningen och sammankallande Fredrik Sensky ( fredrik . sensky @ gmail . com ).
   
 • Motioner
  Vi påminner också om att sista datum för att lämna in motioner inför årsmötet är den 28/2. Årsmötet kommer äga rum den 27/4. Lämna in motionen antingen via postlådan vid samfällighetslokalen eller via mail till styrelsen (se mailadress nedan).
   
 • Inbrott i garage
  Då vi har haft många inbrott i våra garage så kommer anlitad firma (Garageportcenter Skåne) hit på torsdag den 23/2 för att stärka upp våra portar. De kommer börja med tre längor på Uardavägens parkering. När firman är här är det viktigt att inga bilar står i garagen och att det är upplåst från tidig morgon. De berörda fastighetsägarna till första omgången är meddelade.