Infobrev april 2023

Informationsbrev till boende på Spexaren
Hej alla boende på Spexaren. Här kommer lite kort info att ta del av:

 • Vattenavstängning
  Den 25/4 så kommer vattnet stängas av på hela området. Från kl 08.00 till troligtvis kl 12.00
   
 • Årsmöte
  Den 27/4 kl 19.00 är det dags för årsmöte i Kvarterslokalen. Alla ska ha fått kallelse i sin låda. I år kommer mötet ej hållas digitalt utan det är närvaro i Kvarterslokalen som gäller. Kan ni ej närvara så kan bifogad fullmakt användas.
   
 • Vändzon
  Det finns en liten ”vändzon” där Sångarevägen 18 och Uardavägen 6 möts. Denna yta får under inga omständigheter användas som parkering. En skylt finns vid platsen för att påminna om detta. Anledningen är att ytan används av större utryckningsfordon för att kunna ta ut svängen och komma in på området. Därför får platsen ej vara blockerad av parkerade bilar. Tack för visad förståelse.
   
 • Parkering/uppkörning på gräsmattor
  Parkering på områdets gräsmattor är ej tillåten. Gräsmattorna förstörs mycket som sedan Samfälligheten får lägga pengar på för att reparera.
   
 • Inbrottsförsök
  Vi har haft en del inbrottsförsök den senaste tiden. Vi skulle vilja samla inbrottsstatistik för att se om vi behöver sätta in resurser för att försöka skydda oss ytterligare.
  Om ni har haft inbrott i hus, garage eller bil på vårt område, vänligen skicka ett mail till oss med information om vad som hänt och vilket datum det har skett. Vi är intresserade av händelser som har skett upp till 3 år tillbaka. Tack på förhand.
   

Om ni har frågor, synpunkter eller idéer är ni alltid välkomna att kontakta styrelsen. Mest fördelaktigt når ni oss via mail: styrelse@spexaren.info. Om det inte är riktigt brådskande saker så är intentionen att behandla frågan nästkommande styrelsemöte.

Med Vänliga Hälsningar
Styrelsen